Innan vi påbörjar själva intervjun skrattar vi lite åt hur varmt det och hur stressad man blir av värmen. Chez är klädd i en leopardmönstrad blus över ett lila linne, trasiga jeansshorts och en sjal som pannband. Hela hennes stil skriker 80 tals rock!

Så, Powerzone. Låt oss prata om hur extatiska folk har blivit över plattan! Hur känns det?

Haha! Rätt underbart faktiskt! När första plattan fått så gott mottagande blev det nästan lite prestationsångest på den andra! Man frågade sig själv om den kommer uppnå samma mått. Och alla har varit så positiva så det har varit fantastiskt!

Jag är så imponerad av dig! Jag föddes 79 så jag växte ju upp med hårdrocken överallt i media och så men du är ju något yngre… Hur kunde du bli så bra på den här glammiga rock and roll stilen?

Det kom sig nog naturligt. Jag kommer från en familj av musiker och sångare. Så visst jag lyssnade på R´nB för det gör man ju när man är ung och sen en dag så slog jag på radion och Def Leppard slog mig där och då och det fanns ingen återvändo! Min pappa är ett stort Rainbowfan, mina systrar gillar också rock! En av dem lyssnar på Bon Jovi den andra på Whitesnake så det kom liksom naturligt. Men jag lär mig ju saker varje dag eftersom jag inte var med på den tiden! Jag upptäcker fortfarande fantastisk musik från den tiden!

Idag gör man ju mycket reklam för sig själv som artist på ett annat sätt än förr. Hur känns det att marknadsföra sig själv? Du som artist är ju på sätt och vis din egen produkt.

Wow vilken bra fråga. Det har jag nog inte tänkt på. Jag ser det nog inte som en produkt utan jag är den jag är. Jag klär mig som jag vill och ju äldre jag blir desto mer provar jag nya saker och jag ser tillbaka på dem jag såg upp till och försökte väl likna dem och med tiden har jag hittat mig själv i det. Och jag gillar det. Men jag ser det inte som en produkt jag ser det mer som att jag samlar en stor familj kring mig med fans och följare. Jag njuter bara av musiken!

Det är uppfriskande att höra! Musikbranschen är ju kommersiell och det känns som att många band bara använder sociala medier för marknadsföring medan du faktiskt kommunicerar direkt med dina fans!

Jag försöker att dela med mig av alla mina sidor. Om jag går på en spelning så vill jag ha kul och känna mig sexig och grym och är jag hemma myser jag i min sköna pyjamas och chillar! Haha! Men det är så det måste vara! Man måste vara mänsklig. Och jag tror det är extra viktigt nu med sociala medier att när det är enklare att hålla kontakten med ens idoler är det viktigt att värdera den kontakten, förstår du hur jag menar?

Jag tror det, för många låter ju någon annan hantera deras sociala medier och det blir ju fel. När du hanterar ditt eget så marknadsför du ju dig själva som Chez Kane, inget annat. Och det är ju något positivt! Vi som följer dig kan verkligen relatera till dig som en människa.

Åh tack! Nu blev jag lite rörd!

Men du måste ju ha lagt märke till att dina fans som skriver mycket inte bara gillar utan faktiskt älskar dig och det du gör?

Ja och det känns galet emellanåt att folk är så stöttande och uppmuntrar det jag gör! Jag kan lägga upp en bild där jag är såå sjuk och folk bara lyfter och stöttar mig, de gillar alla mina sidor och det är galet och fint.

Så vad har vi att se fram emot härnäst?

Jag pratade faktiskt med Danny Rexon från Crazy Lixx som jag jobbat med tidigare igår, och han sa att det var dags att börja snacka om ett tredje album! Så förhoppningsvis är det på gång. Jag vet inte när men vi har börjat prata om det!

Och nu har du en festivalsommar framför dig, är det många gig?

En hel del faktiskt! Och flera stora som denna! Så i år är första gången jag känner att jag nått upp till den här nivån av spelningar. Jag tror knappt att jag här! Det känns som att vara i en virvelvind och jag bara älskar livet just nu! Haha! Jag har ju vuxit upp och varit ett fan av alla de här banden och jag är ju precis som vem som helst! Jag kom tidigt för att se Def Leppard, jag spelar ju inte förrän på lördag (Def Leppard spelade på onsdagen reds anm) så jag stod i publiken och rockade med alla andra.

En sista fråga. Om du fick välja ett album som våra läsare inte får missa, oavsett genre. Vilket skulle du välja då?

Ah, den är svår! Men ett av mina favoritalbum genom tiderna är Blackbird av Alter Bridge för det tog mig genom en tuff period i livet. Jag har till och med tatuerat omslaget på ryggen. Men den första plattan är, lite konstigt haha. Jag älskar alla Def Leppards plattor men den första jag lyssnade på var Greatest Hits. Och den håller ännu! Dom två albumen betyder allt för mig!

Bra val.. Lite kuriosa då om Alter Bridges omslag! Det är samma person som designat i princip alla och det finns ett easter egg på varje. Scott Phillips berättade om det när jag intervjuade honom och jag letar fortfarande!

Wooow.. Det var intressant! Hahaha, jag undrar om det är på själva fågeln på Blackbird för såna fall har jag ett easter egg på min rygg! Haha och det är helt galet att de spelar här! Def Leppard spelar här, Alter Bridge och jag!

Du förtjänar det!

Tack!

Vi småpratar en stund innan vi säger hej då och går åt skilda håll. En fantastiskt ödmjuk kvinna och artist som jag hoppas få se på stora scener fler gånger och så fort som möjligt!