Conny Bloom – Carlas Café, Öland – 2020-08-14

Livemusiken har fått stå tillbaka i år men några små gig dyker upp här och där och då får man ju passa på!

Igår, den 14 augusti spelade Conny Bloom på Carlas Café i Näsby på Öland och 50 biljetter såldes till detta gig. Ladan var välplanerad med bord och placeringar för 2 eller 4 i sällskap och stämningen var minst lika skön som den brukade vara innan Covid katastrofen började.

Conny klev upp som den självklara underhållaren han är. Han hade med sig en fantastisk trummis, Robert Mehmet Sinan Ikiz som trummade igång ladan så inte en människa var stilla. Om ni är nyfikna finns det ett klipp som livesändes igår kväll på vår Facebooksida där ni kan se och höra denna fantastiska trummis lyfta taket med ett minimalt trumset.

Conny spelade låtar från sina egna album och en del av Electric Boys mer kända låtar men också ett par varianter på Beatles och Jimi Hendrix guldkorn. Det finns inget att klaga på, det var snyggt, det var roligt och framför allt var det live! Som Conny själva sa ”Det är kul att få skoja lite!”

Med detta är musiksäsongen hos Carlas slut för i år och vi tackar för att de håller musiken vid liv trots omständigheterna!

/P ”The Poser” Pousár

Liked it? Take a second to support The Maloik Rock Blog on Patreon!