đŸ’„ Breaking News đŸ’„ ABBA Ă€r tillbaka!

SlÀpper ny musik den 2/9.

Enligt engelska The Sun kommer Abba Voyage att involvera ’Abba-tars’, eller hologram, av de svenska stjĂ€rnorna som deras yngre jag, och göra sina största hits, som Waterloo, Dancing Queen och Mamma Mia.

Showen kommer enligt uppgift att Ätföljas av en dokumentÀrfilm som visar processen frÄn att göra ny musik till byggandet av en teater i östra London för högteknologisk show.

En kĂ€lla sa: ”Björn, Benny, Agnetha och Anni-Frid kommer alla att vara dĂ€r pĂ„ öppningskvĂ€llen. Och de kommer Ă€ntligen att avslöja sina Abba-tars, som Ă€r som hologram av sig sjĂ€lva.

”Showen kommer att innehĂ„lla Abba-tarsna som upptrĂ€der och talar till publiken. Det blir som att ta ett steg tillbaka i tiden för dem som tittar.

Showen öppnas enligt uppgift i maj 2022, men för dem som inte deltar kommer Abba ocksÄ att slÀppa ny musik. Enligt uppgift finns fem nya spÄr inspelade.

Abba hade tydligen arbetat med konceptet med Simon Fuller – mannen bakom Spice Girls och Pop Idol – sedan 2019, men det försenades pĂ„ grund av pandemin.

Registrera dig via lÀnken nedan för att fÄ fortlöpande information direkt frÄn bandet.

http://www.abbavoyage.com

Tips tack: Johan Nylén