H.E.A.T släpper nya albumet II 22 Januari.

De svenska rockrävarna i H.E.A.T, sångaren Erik Grönwall, gitarristen Dave Dalone, basisten Jimmy Jay, keyboardisten Jona Tee och trummisen Crash släpper sitt efterlängtade nya studioalbum II i början av 2020.

H.E.A.T tillkännager lanseringen av ett helt nytt album, med titeln ”II”, i början av nästa år. ”II” är det första albumet som producerats helt av bandet med Jona Tee (Keybord) och Dave Dalone (gitarr) som producenter. ”Så här skulle vi låta om vi skapade ett debutalbum 2019, därmed titeln” II

Först ut är den helt nya singeln “One By One” med en animerad video som följer med den, som släpptes fredag ​​27 september. ”” One By One” handlar om att upplysa människor och visa en alternativ väg till livet. En mindre färdig väg, om du vill.

Den andra singeln – ”Rise” – planeras släppas senare i höst. Rise ”handlar om att förena och göra uppror mot de makter som finns. Vad det än är är subjektivt för lyssnaren.

Tidigare i år släppte bandet livealbumet ”Live At Sweden Rock Festival.” Deras andra liveinspelning någonsin – och för första gången på video. Den innehåller alla bandets alla hits som ”Living On The Run”, ” A Shot At Redemption ”och“ Bastard of Society ”.

Liked it? Take a second to support Magnus Blomqvist on Patreon!