Amerikanska Lamb Of God, tyska Kreator och amerikanska Power Trip gör gemensam kväll på Fryshuset Arenan i Stockholm 27 Mars.

Lamb of God, Kreator och Power Trip spelar i Stockholm i mars

27 mars 2020 kommer att bli en högtidsdag för alla som är intresserade av hård musik. Ett ofattbart starkt paket bestående av amerikanska Lamb Of God, tyska Kreator och amerikanska Power Trip kommer då till Sverige för en exklusiv spelning.

27 mars: Stockholm, Fryshuset Arenan

Lamb Of God har sedan de slog igenom med ”New American Gospel” från 2000 varit en av de starkast lysande stjärnorna bland hård amerikansk metal. De har turnerat med de flesta stora banden inom genren och vi såg dem senast i Sverige i somras när de spelade tillsammans med Behemoth på Partille Arena.

Kreator bildades 1982 i Essen och med plattor som ”Pleasure To Kill” och ”Terrible Certainty” etablerade de sig snabbt som ett av europeisk thrash metals största band. De ses med rätta som legender inom thrash.

Betydligt nyare är Power Trip från Texas. De debuterade 2013 med ”Manifest Decimation” och de släppte sin senaste platta 2017.

PRE-SALE
För dig som är prenumerant av våra nyhetsbrev kommer det att finnas möjlighet till förköp innan biljetterna släpps till allmänheten. Den 4 september 10.00 kommer du att kunna köpa biljett. Om du inte redan är prenumerant så anmäl dig senast 09:00 den 4 september på www.triffidanddanger.se