Kolla in den officiella videon eller lyssna på singeln här:  lnk.to/AGS-SS
 
Bandet säger så här om låten, ”Vi fick inspirationen till Still Sinking när vi hörde om det ökade drogmissbruket inte bara i vårt land men över hela världen. Det är en låt som alla lyssnare själva borde kunna tolka och passa in på sina egna problem. Förhoppningsvis kan den fungera som terapi även om den bara är tre och en halv minut lång.”
 
2021 skrev Any Given Sin på för Mascot Records / Mascot Label Group som omedelbart började jobba med bandets dåvarande singel The Way I Say Goodbye. Videon för den kan ses här: https://youtu.be/5O2eG040v9U
 
Flera olika saker har bidragit till att stärka bandets varje beståndsdel. Fyra distinkta personligheter slipar Any Given Sins egg. Den Maryland / Virginia-baserade kvartetten bestående av Victor Richie (sång), Mike Conner (gitarr), Rich Stevenson (bas) och Mike Showalter (trummor) blandar metal, hård rock och alternative till en mörk, dynamisk och helt egen stil. De har streamats närmare 12 miljoner gånger och har 2 miljoner visningar på YouTube och därtill flera singlar som toppat SiriusXM Octane vilket var något som skivbolaget uppmärksammade.
 
Any Given Sin lät först höra från sig 2015 med debut-EPn Forbidden. Den blev omedelbart en streamingsuccé och följdes av Dynamite som ackumulerade 5 miljoner spelningar medan Another Life streamats över 4,6 miljoner gånger. Alla dessa nådde förstaplatsen på SiriusXM och dominerade den av fansens drivna Big Uns Countdown. Radiostationer över hela landet började nu spela bandets låtar och de skaffade sig då den breda fanbas de nu har. Samtidigt samarbetade de med John Moyer från Disturbed och Trevor Kustiak (Evans Blues producent) innan de hittade rätt med Chris Dawson (Saul, Seasons After). Gitarristen Mike Connor minns, ”Dawson var absolut betydande för att finslipa AGSs ljudbild. Han är inte bara en utmärkt producent men även en väldigt bra låtskrivare och ljudtekniker. Han har förmågan att fylla ut det vi gör och föra in grejor från andra perspektiv och införliva det men samtidigt behålla bandets identitet.” Allt kristalliserades på singeln The Way I Say Goodbye som närmar sig 1 miljon streams på Spotify.
  
www.mascotlabelgroup.com
Any Given Sin – Sociala länkar:
FB: https://www.facebook.com/yoursinAGS
Twitter: @anygivensinband
Instagram: @anygivensinofficial
Tiktok: @anygivensin