Årets bästa och sämsta. Redaktör Petré om rockåret som gick.

Årets bästa och sämsta 2019!
Kom in sent som redaktör 2018 till bloggen och var rätt bestämd över att egentligen bara skriva krönikor och skriva om hårdrock från 70/80/90-tal!Men som man fått ändrat sig! Har gjort en del recensioner på band jag troligtvis hade missat om man inte tackat ja till att skriva på denna blogg! 2019 har varit ett fantastiskt år som gett mig hopp om att bidra ännu mera nästa år 2020!
Intervjuat två svenska band: Prime Creation och Frontback nere på Kristianstad Rock Festival. Intervjuerna blev det så där av men det var mitt livs första och trägen vinner hoppas jag nästa gång!?
Men dom bägge banden gillade bloggens utsände och vi fick väldigt fin kontakt och respons och intresse för bloggen av bägge banden! Tror från Göteborg sådde några frön…Får inbjudningar till deras konserter och har kontakt med flera i banden på Facebook så man vet vad som händer!

På fredag blir det Frontback som spelar i Göteborg och givetvis kommer undertecknad dyka upp och se bandet, kanske hinna med en snabb intervju och prata om senaste albumet och deras pågående turné.
Gör ingen 20 topplista då man känner att det är mer än jag hunnit med om på bloggen i år! 
Det bästa med 2019 enligt mig är:
Fått börja skriva om musik och lyssna på fantastisk bra ny musik igen!
Vilka bra band vi faktiskt har i Sverige!
Hittat nya favoritband genom att man även gått med på att recensera nytt och fräscht material från band jag annars troligtvis hade missat som musikkonsument?!
Hittat min favoritbasist i Jonas Persson Frontback! Underbar jävla smålänning!
Slutligen alla ni andra som skriver och är så drivna,duktiga samt engagerade på denna blogg! Fantastiska är ni och man känner att man själv måste öka takten ibland…
Till sist: Årets Julklapp! Kiss is back in Sweden 2020! Köp och givetvis kommer redaktör Mp3 vara i Scandinavium och skrika sig hes till ja ni vet låtarna som i princip brukar vara i setlisten…same procedur at last year James;-)!
Slutligen årets sämsta:
LOK på Kristianstad Rock Festival! Hoppas det var de oengagerade ljudteknikerna som verkade längta hem som sabbade ljudet så att man gick efter fem låtar?!
Mötley Crue återförenas igen! Kommer detta hålla?!
Att det är för lite hårdrock som bakgrundsmusik i mina pojkars spel som dom spelar på nätet! Roblox, Fortnite etc.Skärpning spelindustripojkar och tjejer!

Varför kom inte Bruce Kulick med band till Göteborg och speladede låtarna som gjordes under hans år i Kiss! Så härligt annorlunda mot same procedure as last year!
Att jag fått repor på plasthuven på min älskade rega vinylspelare 2019! Min katt Pepsi har fått stort intresse för hårdrock på vinyl detta år! Får köpa Peter Criss samtliga album på vinyl så kanske hon lugnar sig 2020?!

Årets bästa album: Tungsten ”I Will Rise”.

Årets bästa låt: Prime Creation ”Lost in the Shades”
Årets bästa liveband: Frontback/Y&T
Årets bästa festival: Kristianstad rock festival
Årets bästa blogg: Finns bara en den börjar på The!
Tack för 2019! 2020 blir ett mycket spännande rockår det vet vi nog alla!?

Redaktör Mattias Mp3 Petre