Årets hetaste Halloweenfest – Rock the Night!

Årets hetaste Halloweenfest – Rock the Night är en riktig partykväll med tidernas bästa rockshow!

Härlig Rockbuffé, årets hetaste spelning och den helt oförglömliga efterfesten. Samla hela gänget och låt oss tillsammans minnas århundradets absolut bästa musikperiod – Rock of 80´s 🔥🎸🤘🏻

2 dansgolv med DJ:s och på scenen denna kväll kommer ni få se några av världens främsta rockartister:

Kee Marcello – Gitarrist i Europe när de turnerade världen runt med hits som Final Countdown, Cherokee, Carrie, Superstitious och många fler. En riktig rocklegend.

Mikkey Dee – Trummis i de legendariska rockbanden Motörhead och Scorpions. Mikkey har även spelat med DIO, King Diamond och Helloween och räknas idag som en av världens främsta trummisar.

Nina Söderquist – En av landets absolut främsta rocksångerskor. Slog igenom när hon spelade huvudrollen i musikalen Spamelot på West End i London. Nina har även turnerat med Champions of Rock, Badrock och uppträtt tillsammans med Glenn Hughes och Jon Lord från Deep Purple.

Erik Grönwall – Slog igenom när han 2009 vann Idol. Har medverkat i rockmusikalen Jesus Christ Superstar i USA och är sedan 2010 sångare i rockbandet H.E.A.T. Rankas som en av Sveriges absolut bästa rocksångare.

Dessa fantastiska rockartister backas upp av Kee Marcello Band.
2 Dansgolv – DJ – Underhållning – Barer – Party

Åhaga’s kök tänder grillarna och serverar en het rockbuffé.
Du bokar den i samband med biljettköpet.

Kläder och frisyrer i härlig 80-talsanda så fram med de tajta, slitna jeansen och skinnjackan. Tupera upp så mycket hår du bara kan och spraya. Mycket.
Leta fram det gamla nitbältet och damma av din bandana.

Det här blir natten då Åhaga rockar hårt.

Mer information:

https://www.ahaga.se/sv/evenemang/halloween-rock-the-night/

Liked it? Take a second to support The Maloik Rock Blog on Patreon!