Vi har sett och gjort lite mer under dagen!

Enforcer gör ett bra gig och det märks att de har en helt egen publik som Älskar det här! Det är speedigt och det är metal. Det är ösigt på scenen och de har en helt galen spelglädje vilket verkligen får igång publiken längst fram! Publiken skanderar En For Cer och det är ordentligt röj.

Även om det här inte är helt min egen stil så måste jag säga att de får blodet att pumpa lite med sin energi! De spelar i Pistonhead tältet och ljudet är riktigt bra här inne! Tältet känns större än förra året vilket antagligen gör akustiken mer rockvänlig.

Die Oberherren

Bandet med Rob Coffinshaker på sång. Precis som The Coffinshakers är det en lek mot klassisk skräckfilmskänsla. Det smakar dova basgångar och gälla gitrarrkomp.

Joakim Knutsson som är grundaren har sagt “I wanted a band that would be an occult mix of The Lords Of The New Church, Adam and the Ants, John Carpenter and Billy Idol”, says Knutsson, “The end result turned out heavier, bloodier and darker than that, but that was probably our destiny anyway.”

Jag tycker de lyckas. Det är kanske lite för lojt emellanåt, lite för självsäkert när de kanske borde hålla koll på att vara samspelta men vad gör det när det ska vara rock and roll?

Tråkigt nog har jag (Pauline) upplevt lite stök och bråk för första gången under festivalen och har även hört andra stammisar berätta om stök inne på området. Låt oss hoppas att det bara var idag när det var så fullt tack vare huvudbanden så resterande dagar bjuder på musik och lycka!!

Nu släcker vi lampan, God Natt!