Blind guardian är bra.Tyvärr kan man inte säga det samma om deras ljud. Det blir stundtals lite grötigt. Men grabbarna kör på för fullt. Sångaren är skojar och säger att han är besviken på att hans medmusiker fick mer applåder än honom när de gick upp på scenen.

Hardcore Superstar. Vad ska man säga?Detta band gör inga dåliga spelningar.Trots gitarrstrul öste de på med hits efter hits. Energin är det inget fel på. Att vara fotograf och försöka fota en sångare som Jocke är inte lätt. Den killen är inte stilla många sekunder, men sjunga kan han. Och han får med sig publiken.Vart än jag ser ser jag glada människor som sjunger med. Har du missat Hardcore superstar, så ta första bästa chans å se dem för de här killarna vet vad de gör.

Saxon är veteraner som inte gör någon besviken. De må vara till åren men de öser på i full fart. De har mängder med jäkligt bra låtar som levereras på löpande band. Det är klassisk hårdrock när den den är som bäst.

Med detta avslutas The Maloik Rock blogs Skogsröj och vi tackar vår fantastiska fotograf Dennis Kjellander som gjort det möjligt för oss att rapportera om så många band de här dagarna. I ur och skur!

Mer foton och recensioner kommer, till dess önskar vi er alla en god natt och börjar planera för nästa år!