Efter 10 års uppehåll tillkännager nu svenska country-bandet Bourbon Boys att deras nya skiva ”Forever Rebels” släppas fredagen den 23:e februari via Faravid Recordings. ”Forever Rebels” blir det tredje albumet i bandets diskografi, och föregås av ”Shotguns, Trucks & Cattle” (2013) och ”Hail to the Chief” (2013). Bandet har under sin karriär hunnit kamma hem två guldskivor; för singlarna ”Hillbilly Heart” (Shotguns, Trucks & Cattle) och ”Taxman” (Hail to the Chief).

Spana in senaste singeln ”Shitkicker”:

Albumet ”Forever Rebels” levererar ett klassiskt gitarrdrivet country-sound med influenser hämtade ifrån bland annat sjuttiotalets Outlaw-legender och rockig Country från senare decennium. Plattan bjuder på snabba chicken pickin’ gitarrer och stadiga trainbeats – men även lågmälda ballader med en lyrik som berättar om havererade liv, en oförlåtande natur, samt okuvlig kärlek. Vart och ett av spåren kan kopplas till ett ögonblick i det dagliga livet på landsbygden, skrivna med ord djupt rotade i ett hårt arbetande rebelliskt hjärta; med kärlek för djuren, familjen och friheten.

Forever Rebels:

01. Chainsaw Brotherhood   

02. Rolling Home  

03. Mush or Die 

04. Rippin’ Up  

05. Shitkicker  

06. 4570 Govt 

07. Northland Wild   

08. Good Men Become Outlaws   

09. Ride On   

10. Laminitis Boogie   

 Om Bourbon BoysDet svenska country-bandet Bourbon Boys etablerades 2011 av sångaren och kompositören Pär Hulkoff samt av gitarristen och tillika producenten Jonas Kjellgren, bägge två kända namn inom den svenska metalscenen. Bandets rötter sträcker sig långt tillbaka i tiden på den svenska landsbygden: Pär Hulkoff är född i den karga och nordligaste delen av landet, i byn Korpikylä, och Jonas Kjellgren kommer från den lummiga landsbygden i mittersta delen av Dalarna.

Det svenska country-bandet Bourbon Boys etablerades 2011 av sångaren och kompositören Pär Hulkoff samt av gitarristen och tillika producenten Jonas Kjellgren, bägge två kända namn inom den svenska metalscenen. Bandets rötter sträcker sig långt tillbaka i tiden på den svenska landsbygden: Pär Hulkoff är född i den karga och nordligaste delen av landet, i byn Korpikylä, och Jonas Kjellgren kommer från den lummiga landsbygden i mittersta delen av Dalarna.Bourbon Boys premiärspelning var på Sweden Rock Festival 2012, framför tusentals åskådare, följt av turnéer i både Sverige och Europa. Bandet har sedan dess tilldelats två svenska guldskivor; för singlarna ”Hillbilly Heart” och ”Taxman”.

Bourbon Boys premiärspelning var på Sweden Rock Festival 2012, framför tusentals åskådare, följt av turnéer i både Sverige och Europa. Bandet har sedan dess tilldelats två svenska guldskivor; för singlarna ”Hillbilly Heart” och ”Taxman”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *