Femme sleaze-rockarna COBRA SPELL kan inte få nog! Idag släpper de sin tredje och sista singel innan deras efterlängtade debutalbum, 666, släpps fredagen den 1 december 2023 via Napalm Records. Den nya singeln, med titeln ”Warrior From Hell”, fascinerar med melodier och absorberande trummönster som toppas av raspig rock ’n’ roll-sång på denna W.A.S.P.-inspirerade hymn om rymlingar och rebeller. Den kommer med ytterligare en förtrollande musikvideo, som inte på något sätt är sämre än albumets debutvideo, ”S.E.X.”, som nådde 100 000 visningar på nolltid efter att den släpptes. Den framgången toppades till och med med den andra singeln och videon, ”The Devil Inside Of Me”, som nådde samma framgång och bevisade att COBRA SPELL är de mest lovande banden i 80-talets rockrevivalscen.  

COBRA SPELL grundades 2019 av det kommande gitarrfenomenet Sonia Anubis och kompletteras av Kristina Vega på sång, Twitch-streamern Noelle dos Anjos på gitarr, Hale Naphtha på trummor och Roxy Herrera på bas. Tillsammans har de redan turnerat med många etablerade band som ROSS THE BOSS, ENFORCER och EVIL INVADERS, och släppt två globalt hyllade EP:s, Love Venom (2020) och Anthems Of The Night (2022). Med dessa ess under sina nitade läderbälten förbereder sig COBRA SPELL för att introducera sin första fullängdare, med sikte på inget mindre än 80-talets rock ’n’ roll-världsdominans. 

 COBRA SPELL om ”Warrior From Hell”: ”Den här låten är en riktig rock’n’roll-banger! Passande för de allra vildaste själarna, de med en otämjd själ. Det är en manifestation av individualitet och uppror. Ta kontakt med ditt onda alter ego och släpp lös krigaren från helvetet!” 

[Photo Credit: Raquel Garcia]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *