CRASHDÏET släpper begränsad VHS!

Idag släpper CRASHDÏET sin första VHS: ”Videos in the Rust” som innehåller musikvideor och aldrig tidigare visat material.
Alla kopior tillverkas för hand och begränsas till 35 exemplar.

VHS:en sattes samman av Jimmy Johansson (Super Lino Puro Productions).

”Tanken att släppa ett VHS-band har funnits på ritbordet ett tag. Jag har alltid haft en fetisch för VHS, och när det visade sig att vår videokille Jimmy delar mitt intresse för föråldrade medier kändes ett VHS -släpp naturligt. När allt kommer omkring är Rust-albumet tillgängligt på både kassett och minidisc så att inte låta en videokassett följa med dessa två skulle vara synd.
Vi har tagit med några aldrig tidigare visade bilder, bloopers och outtakes från ”Idiots” -videon, plus lite material från vår första show med Gabriel i Stockholm 2018.
Detta är en stolt gemensam insats mellan Diet Records och Super Lino Puro, mestadels gjord för hand. Leverantörer av VHS-band är få nuförtiden, så det bästa alternativet var att göra det själva. Jag har personligen kopierat varje band med gammal utrustning som jag på något sätt lyckats behålla genom åren. Alla band är begagnade och du kommer sannolikt att fånga de sista minuterna av en slumpmässig Disney-film (på svenska) efter ca. 65 minuter vilket är en bra bonus!
Innehåller:
* We Are The Legion (officiell video)
* Reptile(officiell video)
* Idioter (officiell video)
* Rust (officiell video)
* Live i Stockholm 2018
* Making of ”Reptile”
* Idiots (bloopers & outtakes)

Den här första upplagan är begränsad till 35 exemplar, numrerade för hand och gjorda med mycket kärlek & passion. Ljudet är i stereo, och vi har båda PAL & NTSC-versionerna tillgängliga. VHS:en är inte död än!” – LONDON.

Länkar:

https://www.dietrecords.org

https://superlinopuro.com

Peter ”Amber St Pete” Johansson

Liked it? Take a second to support Peter Johansson on Patreon!