Explosionen som uppstår när Def Leppard drar igång går knappt att jämföra med någon annan spelning. Jag har sett många stora band men det här är något helt annat!

Take What You Want startar upp med en jädra smäll och publiken älskar det. Unga som gamla finns med dans i benen och det klappas både i takt och otakt

Lets Get Rocked?!? Skojar dom med mig? Nej.. De kör all in direkt!! Allsång? Ja det skulle jag vilja påstå. Hit-kavalkaden fortsätter. Hade det funnits ett tak hade det lyft nu. Animal också…

Vi drar ner tempot lite med Foolin. Man hör folk överallt som står och skriker de ljusare partierna. Ingen lyckas riktigt men det är kul att höra.

Bandet fortsätter lira, många trillar iväg, nu har de hört det de ville men de riktiga fansen står kvar och de är många!!

Introt till Love Bites skapar ett högt spela bland publiken och när den börjar här man nästan en unison suck av beundran för den skönsjungande mannen på scenen.

Det börjar skymma och bandet gör det dom är bäst på, de bjuder på show och magisk musik. När Pour Some Sugar on me drar igång är det en klassisk våg av tillbakarusande publik som syns. En låt som får vilken fest som helst att urarta, även här!!

Att avsluta med smattrande trummor och ren och skär lycka är rätt väg att gå. Vi lämnar dem med ett stort flin på ansiktet…