Göteborgs hårdast arbetande band Dream Drop är tillbaka med ny musik tillsammans med ett omfattande turnéschema. 

Det alternativa metal & emobandet har verkligen gått vinnande ur pandemin sedan upphävandet av restriktionerna, och accelererar nu vidare i sin närvaro på den livescen som gjort en comeback.

Denna hösten har dom inte bara öppnat tre spelningar för Blood Command i CopenhagenHelsinki och Stockholm. Nu förbereder dom sig även för en 10 spelningar lång turné i Europa tillsammans med Smash Into Pieces.

Kolla in deras turnédatum här.

Men deras hårda arbete slutar inte här. Genom att utföra guerillamarknadsföring av planscher som sprids över hela Sverige, en konstant närvaro på sociala medier, och en tät kontakt med deras egen community, så visar verkligen bandet på ett tydligt kreativt tänk som krävs för att fånga omvärldens uppmärksamhet.

Vidare så har Dream Drop även startat resan mot deras nya album genom att släppa sin nya singel ’Metamorphosis’ tidigare i år.

Idag släpper bandet sin nästa singel ’What A Time To Be Alive’, en låt där Dream Drop fortsätter att utforska och expandera sitt unika sound med en mix av alternativ metal och emo i kombination med de känslosamma och vackra texter och melodier som har kommit att bli deras kännetecken.

What a time to be alive, yeah everybody wants to die.

Though some still fight, but most burn out.

What A Time To Be Alive’ är även ute nu på alla streamingtjänster.