En ren rocksoul-låt, med ett stilrent riff, en mjuk refräng och den där historieberättande, baryton, charmiga rösten från Conny Bloom!

Medan världen snurrade och snurrade konstigt som en trasig karusell under de senaste åren, var det svenska funk-infunderade rock’n’roll-jävelbarnet ELECTRIC BOYS upptagna med att turnera, skriva sin nästa skiva och försöka komma på hur det skulle vara vettigt. av all den här röran vi lever i.

De tog den skandinaviska vintern för att dra sig tillbaka till varmare klimat och bokade en studio i Spanien, där de tillbringade några veckor med att spela in vad som kommer att bli deras nästa studioalbum. Men den första teasern är redan här, och den lever upp till Electric Boys höga krav. ”I’ve Got A Feeling” är ren rocksoul, med ett stilrent riff, en mjuk refräng och den där historieberättande, baryton, charmiga rösten från Conny Bloom till råga på allt.

Sammantaget är det bästa sättet att visa svenskarnas kommande studioalbum och ge dig en känsla av att de är på gång med något riktigt bra. Igen. Trots att världen fortfarande är vriden och snurrar konstigt som en trasig karusell.

”Yes, I DO have a feelin’…” säger Conny Bloom. ”Att något bra är på väg att hända. Nya vägar kommer att korsas och nya dörrar kommer att öppnas, så låt oss festa som om det är 2023!”.

Lineup:
Conny Bloom – guitar, vocals
Andy Christell – bass
”Slim” Martin Thomander – guitar
Jolle Atlagic – drums

Digital single: 
https://electricboys.lnk.to/feelin

Web:
Official site

Cover art: Charlie Granberg