Kulturkollektivet Beardmen presenterar i samarbete med Libanon Meze & Bar “Zinny” Stagman – storytelling.

Ryktet är sant! Äntligen är det dags, efter 35 år är han tillbaka till staden där allt började på allvar. För första gången kommer fd frontmannen från Shotgun Messiah, Bosse “Zinny” Stagman, till Skövde med sin storytelling.

Begränsat antal biljetter
Endast förköpsbiljetter

Lördag 28 oktober.

“Zinny” Stagman┃21.00
Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/2AiahvANsDfIHe1agE8InL?si=1jcZQ9OmSz-EkGUufmx_Lw

Bosse Stagman var med och bildade glamrockbandet Easy Action, som välte folkparker runt om i Sverige på 80-talet. Som Zinny Zan var han sångare i kultförklarade Skövdebandet Kingpin som sedermera blev Shotgun Messiah, som 1989 släppte sin debutskiva med samma namn. Låtarna “Don´t Care `Bout Nothin” och “Shout It Out” spelades flitigt på MTV´s Headbanger´s Ball och hjälpte albumet att nå plats nr 99 på Billboardlistan. Zinny Zan levde verkligen “the rock n roll lifestyle” mitt på The Sunset Strip med vilda fester och galna upptåg. Hängde med Mötley Crue och de andra av de största namnen precis när de var som hetast. Efter några soloskivor på engelska bytte han skepnad och mellan 2017-2020 släppte han tre fantastiska soloskivor på svenska under sitt riktiga namn – Bosse Stagman! Trots texter på svenska så får Stagman mycket speltid på engelska radiostationer. Förra året var Zinny Zan tillbaka då som band med rock på engelska genom det kritikerrosade albumet “Lullabies For The Masses”. Nu har Bosse “Zinny Zan” beslutat att pausa inspelningen av nya albumet för att ta sig till staden där allt började på allvar för 35 år sedan!

Med över 40 år i rockbranschen så utlovar vi redan nu en fantastisk kväll med mycket musik både på svenska och på engelska. Det kommer bli härliga berättelser, massor med skratt och säkerligen en hel del tankeställare som följer i en rockstjärnas fotspår.
B Z Stagman – YouTube

I Stagman band ingår:
Bosse “Zinny” Stagman (Easy Action, Shotgun Messiah): Sång, gitarr
David Janglöv (Twins Crew): Gitarr
Martina Axén (Drain, ZTV Knesset): Cajun

Hoppas vi ses!!

Vill du boka bord eller komma i kontakt med Libanon Meze & Bar?
Hemsida: www.libanonmeze.se
Telefon: 0500-201020

PRAKTISK INFO
Inträde┃19:00
“Zinny” Stagman┃21.00

Förköpsbiljett┃280 kr
Åldersgräns┃18+
Fullständiga rättigheter
Förköp din biljett här┃ https://beardmen.se/event/exclusive-storytelling-concert-with-zinny-stagman

┃I samarbete med Medborgarskolan┃

*Med reservation för ev. ändringar
*Återbetalning endast vid inställt evenemang.