Finska Powermetalbandet Sonata Arctica kommer att spela två streamade akustiska set i slutat av Maj!

Bandet, som spelat ihop sedan 1996 låter inte coronakrisen hindra dem från att spela för sina fans utan har tillsammans med Semilive löst en välproducerad lösning via nätet! All information och biljettköp hittar ni i länkarna här:

Amerika: https://www.semilive.fi/product/gigs-and-concerts/sonata-arctica-live-stream/

Fri May 29th 2020
Los Angeles: 5pm
Chicago: 7pm
New York: 8pm
Mexico City: 7pm
Sao Paulo: 9pm
Helsinki: 3am (May 30th)
Tokyo: 9am (May 30th)
Melbourne: 10am (May 30th)

Europa: https://www.semilive.fi/product/gigs-and-concerts/sonata-arctica-live-stream-2/

Saturday 30.5.2020
Helsinki: 21:00
Berlin: 20:00
London: 19:00
Moscow: 21:00
Tokyo: 03:00 (31.5.2020)