”Melodi Grand Prix”-finalen går av stapeln nu på lördag! 

GOTHMINISTER tog sig till Melodi Grand Prix-finalen 2024 för Norge! Med sin gripande singel ”We Come Alive” har den industriella goth metal-akten vunnit den första omgången av landets uttagning till Eurovision Song Contest, och anses för närvarande vara en av topp 3-favoriterna av både presskritiker och fans. Den norska MGP-finalen kommer att äga rum den 3 februari 2024. 

GOTHMINISTER-geniet, Bjørn Alexander Brem, säger: ”Gothminister är stolta över att vinna första heatet i Norges nationella uttagning till Eurovision. Lördagen den 3 februari uppträder Gothminister inför 9.000 personer i MGP-finalen i Trondheim Spektrum. Vinnaren av de 9 återstående artisterna kommer att representera Norge i Eurovision 2024.  

Det är dags att RÖSTA på rock & metal till Eurovision! Låt oss visa alla att rock & metal-fans är de mest lojala i världen! Du kan stödja GOTHMINISTER genom att ge din RÖST under MGP Final-showen lördag kväll den 3 februari.  

Utan rock & metal är Eurovison dött. RÖSTA på Gothminister med ”We Come Alive”!” 

Hur du stöttar GOTHMINISTER i den kommande Melodi Grand Prix-finalen och förhoppningsvis får se honom ta över Eurovision Song Contest 2024, besök: https://delta.nrk.no 

Se GOTHMINISTERs senaste framförande av ”We Come Alive” i semifinalen, som nu streamas här: 

I en värld av mörka och tunga ljud har GOTHMINISTER fått ett rykte om sig att vara ”en av de mest ikoniska gothic/industrial metal-akterna”. Inte bara har deras kraftfulla sound och unika blandning av modern gotisk industriell metal, dansanta EDM-delar och en nypa retrocharm inspirerat sin publik sedan 1999, dess vältaliga fantasyhistorier och imponerande teatraliska liveshower har också transporterat dem till outforskade territorier. Bandets sofistikerade musikvideor har hittills fått mer än 30 internationella filmpriser.  

Deras kommande studioerbjudande, Pandemonium II: The Battle Of The Underworlds, kommer att släppas den 3 maj 2024 som begränsad klar vinyl och CD-Digipak via AFM Records. Tar vid där föregångaren ”Pandemonium” från 2022 slutade: Det mycket hyllade albumet erövrade listorna, tog sig till nummer ett på de tyska alternativa listorna och röstades fram som ”Årets album 2022” vid Dark Music Awards. Enbart GOTHMINISTERs musikvideor för ”Pandemonium” och ”Demons” vann fantastiska 19 filmpriser världen över. 

Alla låtar på det nya albumet är komponerade och skrivna av Brem, som också producerade den nya utgåvan. Mixen är gjord av Henning Verlage (Unheilig, Eisbrecher) och den norske ljudteknikern Morten Lund, som bland annat har arbetat med Morten Harket (A-ha), ansvarade för mastringen av albumet. ”Det nya materialet är snabbare och catchigare än det föregående albumet, men samtidigt låter det ännu mer komplext och modernt, med mer sofistikerade sångmelodier och utmanande breaks”, avslöjar Brem, ”samtidigt är de drivande beatsen för dansgolvet och konceptet med ultralåga, tuffa gitarriff fortfarande närvarande och länkar samman båda inspelningarna.” 

Missa inte denna skräckföreställning bortom din fantasi, och förbeställ ditt albumexemplar nu på: https://gothminister.bfan.link/pandemonium-ii-the-battle-of-the-underworlds 

For More Info Visit:
https://www.gothminister.com

https://www.facebook.com/officialgothminister

https://www.instagram.com/officialgothminister

https://www.afm-records.de

GOTHMINISTER Live:
05.-06-07.2024 Mulheim an der Ruhr, Castle Rock Festival (DE)
28-29.06.2024 Rock Am Härtsfeldsee, Dischingen (DE)
21.04.2024 Parsippany, NJ, Dark Force Fest (USA)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *