Hell Over Europe 4 till Sverige!

I oktober 2021 kommer det stenhårda turnépaketet till Sverige för två spelningar. Då får vi se Aborted, The Acacia Strain, Hideous Divinity och Cult of Lilith I Stockholm och Göteborg.

24 oktober 2021: Stockholm, Slaktkyrkan
25 oktober 2021: Göteborg, Valandhuset

Belgiska Aborted har ända sedan starten 1995 varit kompromisslösa med sin brutala death metal. De spelade på den första upplagan av Gefle Metal Festival 2016 och vi har sett dem som förband till Kreator.

The Acacia Strain från Massachusetts i USA släppte nyligen sitt tionde fullängdsalbum med titeln ”Slow Decay”. Precis som tidigare handlar det om metalcore av högsta klass.

Italienska Hideous Divinity spelar en teknisk death metal med en kvalitet som lett till att de turnerat flitigt med många av de större namnen.

Cult of Lilith från Reykjvavik på Island är en nyare bekantskap för de flesta. Deras andra album ”Mara” är nyligen släppt och deras progressiva death metal har givit dem stor uppmärksamhet.

Tillsammans utgör de här fyra banden det stenhårda paketet Hell Over Europe 4 som drabbar hela vår kontinent i höst. Inget fan av hård metal vill missa detta!

Biljetterna kostar 360 kr och släpps 18 december 10.00 på www.triffidanddanger.se.