“THRASH METAL HAS ITS FUTURE SECURED. THESE YOUNGSTERS WILL MAKE IT HAPPEN.“ – MAGNUS TANNERGREN / HEAVY UNDERGROUND

HOSTILIA introducerar nya frontmannen TIM ANGELINI med singel/video! ”Med Tim i bandet känns det som en 1.0-version av HOSTILIA”, säger trummisen Albert Lindeblad. ”Vi fick en turbulent start med sångare som inte var beredda att gå långt, men nu har vi alla samma mål så vi” är typ ostoppbara.”

”Vi kände att arbetet vi lade ner på vår senaste EP ’Atomic Thunder’ hade mer att erbjuda”, förklarar gitarristen William Lindeblad. ”Tim gjorde ett fantastiskt jobb med att ersätta originalsången på just den här låten och i händerna på Welfare Sounds-producenten Per Stålberg och mastering av Johan Reivén fick ’Let Off Some Steam’ äntligen den där catchy Thrash Metal-crunchen och punchen vi letade efter. Det skulle också vara ett snabbt sätt att få Tim introducerad och att utnyttja låtens fulla potential”, fortsätter William.

Göteborgsbaserade HOSTILIA bildades av bröderna Albert och William Lindeblad hösten 2021 och är en del av en ny våg av unga Thrash Metal-band från Sverige. Bandet fångade omedelbart metalcommunityts uppmärksamhet, genererade massor av tillägg i spellistor, bra recensioner och ett ökat internationellt intresse. Samtidigt började HOSTILIAs rykte som en mördare live-akt växa.

”Jag var riktigt glad när jag fick spelningen. Jag älskar bandet och jag kan inte vänta på att se vad framtiden kommer att ge för HOSTILIA”, säger Angelini.

Omslagskonstverk av Niklas Sundin (ex-Dark Tranquillity) från Cabin Fever Media. Video regisserad av Melker Becker.

’Let Off Some Steam (Remixed)’ – Tillgänglig på alla streamingplattformar 10 november 2023!

Se musikvideon här:

HOSTILIA 2023 lineup (presentationsbild) från vänster till höger): Albert Lindeblad (trummor), Walter Hamilton (gitarr), Tim Angelini (sång), Gabriel Sepúlveda (bas), William Lindeblad (gitarr). Foto: Johan Wallqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *