Hygge i Parken – Ny festival som lockar legendarisk sångare till Sveriges minsta folkpark!

26 juli 2021 – KÖK11 & Craft Beer Experience

Den 20 augusti arrangerar KÖK11 och Craft Beer Experience första upplagan av Hygge i Parken i Gemla Folkets Park. En kväll med fokus på härlig stämning i kombination med liveframträdanden och god mat och dryck!

Kvällen till ära gästas vi av den legendariska sångaren Jesper Binzer från det lika legendariska bandet D-A-D (Disneyland After Dark). Med sig har han gitarristen Sören Andersson som till vardags spelar tillsammans med Glenn Hughes. Tillsammans bjuder de på en akustisk upplevelse som Småland sent kommer att glömma.

Som att inte det vore nog så har vi en av Sveriges främsta och mest kända komiker på plats! Niklas Andersson svänger förbi och ser till att få oss på gott humör!

Dessutom får vi besök av det glamrockande bandet Velvet Insane som med sina sköna toner fått lysande recensioner och spås en framtid på de stora scenerna.

Utöver detta kommer även smålands stolthet Doctor Blues att leverera nyskapande svensk blues i världsklass!

Allt detta under sex timmars tid i kombination med god mat och dryck i Sveriges minsta aktiva folkpark under ledning av komikern Erik Börén!

Det kommer att serveras mat inne på området hela dagen och det kommer att finnas flera olika alternativ. Vi kommer även att servera öl från mindre bryggerier men även vin och alkoholfria alternativ.

“Jag och Niklas har tillsammans skapat välbesökta ölfestivaler i åtta års tid och ville testa något nytt. Då blev det livemusik, standup, öl och god mat. Gemla Folkpark har dessutom en helt unik miljö som skapar en härlig stämning där vårt koncept “Hygge i Parken” passar perfekt. Vi vill skapa en känsla och upplevelse för besökarna som gör att de minns tillbaka den där augustikvällen i Sveriges minsta och aktiva folkpark.

Länkar:

https://www.facebook.com/hyggeiparken

https://www.facebook.com/events/1456941974674812