När nya hotellet Jacy’z i Göteborg inviger sin nya livescen Big Stage den 1 september är det hårdrock som får ta premiärplatsen, i form av lokala hjältarna Hardcore Superstar.

Det flerfaldigt Grammisnominerade Göteborgsbandet har sedan starten 1997 med ett 10-tal solida album i ryggen gått från klarhet till klarhet med stor närvaro på såväl svenska som internationella scener, festivaler, radiostationer och annan media i rocksvängen. Nu får de alltså förtroendet att inviga Göteborgs nya nöjesscen!

Big Stage är enligt gänget bakom hotellkedjan där Jacy’s ingår byggd med de allra bästa internationella show- och hotellscenerna i Vegas, Paris och New York som inspiration. Men föga annat kan väl förväntas av ägarna ESS Group som alltid gör saker på sitt eget speciella sätt. En annan hårdrockskoppling är att de nyligen gick in som delägare av ett annat framgångsrikt svenskt band; Nestor. Det må bara vara rock’n’roll som man brukar säga, men fan vad vi gillar det!

https://www.mynewsdesk.com/se/jacyzhotel/pressreleases/premiaer-foer-jacyz-nya-showscen-gospel-disco-haardrock-comedy-och-magi-3263422