NY SINGEL & VIDEO FÖR TITELSPÅRET UTE NU!

Jorn Lande, helt enkelt en av vår tids största rocksångare, återvänder med ett nytt studioalbum, ”Over The Horizon Radar” den 17 juni 2022. Detta senaste studioalbum visar den norska sångaren fortsätta sin rock n’ roll-resa och du kan förvänta dig fantastiska sångprestationer, episka låtar och framtida rockklassiker. Idag har Jorn släppt den första singeln från albumet, titelspåret. Lyssna på ”Over The Horizon Radar” på din favoritmusikstreamingtjänst eller hoppa direkt till YouTube.

Med 10 originalkompositioner av Lande, plus en utökad version av låten ”Faith Bloody Faith” (som ursprungligen skrevs för 2021 års Melodi Grand Prix, den norska Eurovision-låttävlingen), är ”Over The Horizon Radar” ännu en juvel i detta förkunnade sångarens krona.

Jorns katalog börjar bli för lång för att inkluderas i korta pressmeddelanden, och hans innovativa och kreativa kompetens har lett till att han sålt miljontals album över hela världen och blivit en frekvent inträde på försäljningslistor runt om i världen. Jorn fortsätter sitt rockkorståg på ”Over The Horizon Radar” och det finns inga tecken på att han saktat ner ännu. En av de mest produktiva sångarna i den moderna heavyrock- och metal-eran, Jorns enorma sångtalang och låtskrivarförmåga har gett honom status som en av de sista sanna pionjärerna inom klassisk heavyrock och metalmusik. Hans karaktäristiska röst är en av de finaste och mest kraftfulla du kommer att hitta, och genom åren har han samarbetat med några av de bästa spelarna som finns.

Förutom att fokusera på sitt huvudband JORN, har Lande frontat olika band, bland dem Ark, Beyond Twilight och Masterplan. Jorn har också deltagit i flera projekt, såsom Nostradamus Rock Opera, Dracula – Swing Of Death, Allen/Lande-albumen (med Symphony X-vokalisten Russell Allen), Ayreon och många fler. Sedan 2008 har han ofta turnerat världen över med konceptmetalloperan Avantasia. Du hittar också Jorn i onlinespelbranschen, med som ”Karthus” i League Of Legends virtuella metalband Pentakill.

”Over The Horizon Radar” Tracklisting:

 1. Over The Horizon Radar
 2. Dead London
 3. My Rock And Roll
 4. One Man War
 5. Black Phoenix
 6. Special Edition
 7. Ode To The Black Nightshade
 8. Winds Of Home
 9. In The Dirt
 10. Believer
 11. Faith Bloody Faith (Extended Album Version)

LINE-UP:

Jorn Lande – vocals
Adrian SB – guitars
Tore Moren – guitars
Francesco Jovino – Drums
Nik Mazzucconi – bass
Alessandro Del Vecchio – keyboards

Produced by Jorn Lande
Mixed & Mastered by Alessandro Del Vecchio

SOCIAL MEDIA:

https://www.facebook.com/OFFICIALJORN/
https://www.youtube.com/c/JornChannelRockMusic
https://www.jornlande.com