Ny bok från Carl Linnaeus & Alex Bergdahl!
Om du förbeställer Kiss – Den sista dynastin från Ginza innan releasedatumet den 3 juni 2022 får du en läcker affisch samt ett kort signerat av författarna. Klicka på länken nedan.

https://www.ginza.se/product/7058/

Mer än fyrtio år senare fortsätter Dynasty och Unmasked väcka debatt. Skivorna markerade en viktig brytpunkt i Kiss karriär då musiken blev lika viktig som den eldfängda showen. Bandet ömsade skinn och skapade två melodiösa album som bortsett från den discodoftande hitsingeln I Was Made For Lovin’ You länge levde i skymundan i diskografin. I dag har dessa plattor fått nytt liv hos fansen och för första gången presenteras hela deras historia i bokform.

Kiss – Den sista dynastin beskriver slutet av en era och början på en ny. Boken sätter fokus på musiken från 1979 och 1980, inklusive Peter Criss soloalbum Out of Control, och skildrar Nya intervjuer med låtskrivare, ljudtekniker, studiomusiker och omslagsmakare varvas med unikt källmaterial och exklusiva livebilder.

Författarna har tillsammans gett ut böckerna Kiss: Partners In Crime volym ett och två. Carl Linnaeus är en av Sveriges mest välmeriterade musikjournalister som 2013 bokdebuterade med bästsäljaren Kiss – Den osminkade sanningen. Alex Bergdahl är en välrenommerad föreläsare som sedan 2015 ligger bakom den hyllade Kiss-podcasten Alex Room Service.

Förordet är skrivet av Andreas Carlsson, entreprenör och medkompositör till Paul Stanleys Live To Win.