[photo credit: Mind Art Visual]

Det ikoniska KK’S PRIEST – med Judas Priest-alumnen och GRAMMY Award-musikerna K.K. Downing (gitarr) och Tim ”Ripper” Owens (sång) – presenterar sin andra explosiva platta, The Sinner Rides Again, i september mött av strålande recensioner! Blabbermouth kallade den ”en absolut rivande metalskiva”, medan Paste konstaterade: ”… Med all respekt för Rob Halford och co., inget de har producerat de senaste åren känns så dynamiskt och tungt som det material som deras tidigare gitarrist har smidit med sitt projekt KK’S PRIEST.”  

Idag fortsätter KK’S PRIEST anstormningen med The Sinner Rides Again med ännu en fantastisk, högkvalitativ musikvideo, den här gången tar vi oss in i framtiden med den högenergiska hymnen ”Sons Of The Sentinel”!  

Njut av den helt nya musikvideon och håll ögonen öppna för 2024 års turnényheter, som snart kommer från KK’S PRIEST! K.K. Downing säger om ”Sons Of The Sentinel”: ”Efter den episka ’Return Of The Sentinel’ var det oundvikligt att denna uppföljare skulle utvecklas. Historien om dessa intergalaktiska legosoldater måste med rätta fortsätta så länge det finns metall i våra ådror. Det var med stor sorg som vår förste store fader, och krigsherre, mötte sin död vid sin återkomst, men krafterna hos dem som skulle vara skulle ha initierat en ännu mäktigare kraft att vara beskyddare av hela universum. Men – lyssna på varningen – du måste alltid akta dig för att aldrig stå i vägen för dem eftersom de är en kraft som inte liknar någon annan och aldrig har setts förut! De är ’Sons Of The Sentinel’.” 

[Cover Artist: Andy Pilkington]

The Sinner Rides Again track listing:
1. Sons Of The Sentinel
2. Strike Of The Viper
3. Reap The Whirlwind
4. One More Shot At Glory
5. Hymn 66
6. The Sinner Rides Again
7. Keeper Of The Graves
8. Pledge Your Souls
9. Wash Away Your Sins

The Sinner Rides Again is available in the following formats:
-Digital Album
-1CD Digipak Edition           
-1LP Gatefold in Black
-1LP Gatefold in Transparent Orange – Napalm Mail Order only, limited to 300
-Wooden Box Edition (incl. Digipak, Flag, Logo Wristband, Artprint, Patch) – Napalm Mail Order only, limited to 500

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *