”Ni vet den där känslan när man pratar för döva öron. Den där frustrationen som uppstår när man försöker hjälpa någon som vägrar lyssna. Då får man ibland bara släppa taget och låta karma göra sitt jobb. Denna låten sätter ord på den tomhet som uppstår inombords när man ser någon rasera sitt liv och allt man kan göra är att se på.”Knogjärn om nya singeln Sänka dig (Indie Recordings)

Denna stenhårda dänga var egentligen tänkt till Knogjärns förra album Mera bedövning (Indie Recordings), men den hann helt enkelt inte bli klar i tid. Nu har bandet äntligen färdigställt låten och kände att ni gjort er förtjänta av lite ny musik, så de bestämde sig för att släppa den som en fristående singel med video till. Se det som en bonus medan de jobbar på för fullt med kommande platta – varsågoda!    

Precis efter att singeln är släppt följer spelningar i både Göteborg och Linköping, där låten kommer att framföras live för första gången. I maj går bandet sedan in i studion för att börja spela in sin femte fullängdare.

En annan nyhet är att Knogjärn har signat med bokningsagenten Christian HöijerCMG och härmed är en del av deras gedigna roster. CMG är en mycket framgångsrik bokningsagentur och arrangör med många års erfarenhet som jobbar brett över hela Skandinavien. Utöver Knogjärn representerar CMG bland många andra Smash Into Pieces, Imminence, Lillasyster, Corroded och Scarlet.

KNOGJÄRN:
Kim Eriksson
 – sång
Markus Hurtig
 – gitarr
Rasmus Sörbom
 – bas
Johan Hidén
 – trummor

KNOGJÄRN ONLINE:

Hemsida – https://www.knogjarn.com
Facebook – https://www.facebook.com/knogjarnkd
Instagram – https://www.instagram.com/knogjarn
YouTube – https://www.youtube.com/@KNOGJARN
Spotify – https://open.spotify.com/artist/0sR0sGTiOykFU1JVXeHPJw?si=UWKq8uwLQeuJWuZjfA2tQg

KNOGJÄRN LIVE:
19/4 – Göteborg, Musikens hus

20/4 – Linköping, Hell Yeah Rock Club

27/9 – Östersund Rockfest (med bl.a. Raised Fist)

28/9 – Luleå Rockfest (med bl.a. Raised Fist)
Fler spelningar annonseras löpande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *