Idag släpper Kopparbergsfestivalen Early Bird biljetter och presenterar med stolthet att Spidergawd (Norge), Mimikry, The Refreshments, Stew, Mother Misery och Dyngsmäll är klara för 2024!

Spidergawd är ett rockband från Trondheim som har funnits sedan 2013. Med ett unikt rocksound så har dom tagit världen med storm och med en alldeles ny platta i bagaget som fått flera recensioner med full poäng så kommer dom till Kopparbergsfestivalen 2024 och gör sommarens enda Sverigespelning.

Mimikry har blivit ett punkband vi alla känner till. I år firar dom 30 år och såklart kommer dom och låter oss vara med och fira.

The Refreshments har sedan 1989 rockat Sverige och har med låten ”Miss You Miss Belinda” fått hela Sverige att gunga och sjunga! Med över en halv miljon skivor sålda, en Grammis nominering och runt 4000 spelningar i ryggen är dom utan tvekan ett av Sveriges hårdast arbetande och största rock n roll band.

Stew är powertrion från Lindesberg som lirar rock n roll av världsklass med flera turnéer och plattor i ryggen.

Mother Misery har sedan debuten turnerat flitigt i hela Europa och delat scen med storheter som Entombed, Sepultura, Evergrey, Anthrax med flera. Sommaren 2024 står dom på scen i Kopparberg.

Dyngsmäll är det lokala superbandet som firar 15 år och gör sin första och sista spelning på festivalen!

BILJETTER:
https://nortic.se/ticket/event/51331

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *