Kronan Live (Göteborg) är tillbaka med Monkey Union & Johnny, Johnny.

Kronan Live är tillbaka! Först ut: Monkey Union och Johnny Johnny
Fredag 31/1
19-01
Biljetter: 100kr swish till 070-6001491
Bar finnes!

Monkey Union
Monkey Union är ett fem apor starkt rock’n’rollmaskineri som inte skyr några medel för att få publiken på sin sida. Tänk Scandirock, tänk The Hives, Turbonegro och Hellacopters fast mer djuriskt och att hela anrättningen är kryddad med lite powerpop och allsång. Sa vi allsång? Allsång! (Lite, men ändå)
Missa ej detta spektakel av kontorsskjorteskrynklig, svettig fredagsunderhållning av rang på Kronan – vi garanterar, ingen kommer lämnas oberörd, såvida man ej önskar bli berörd.

För att ladda upp, kika in på Monkey Unions Spotifysida:
https://open.spotify.com/artist/6TGTbHTeShjwI5iTeGx0D3?si=inSpzwXvRnWXlcqDXf_L3w

Johnny, Johnny
Johnny, Johnny är ett alter ego och ett gränsland. Ett gränsland där barndomens fantasier möter faktiska upplevelser, förhoppningar och besvikelser. Ett gränsland där reflektioner förstärks och tar form i ett eget universum. Med texter på svenska, iklädd en popskrud av stretchade mått, utforskas sprickor och hål i den lynniga mänsklighetskarusellen. Johnny, Johnny gör pop på svenska med åttiotalsdoftande förtecken, där tidiga Marie Fredriksson möter Markus Krunegård. Med ett sound där texterna får stå i centrum hämtas inspiration från såväl Ted Gärdestad som Bruce Springsteen.

Liked it? Take a second to support Magnus Blomqvist on Patreon!