Legendariska Anvil släpper nytt album 2020.

Titeln på albumet blir ”Legal At Last” och är en hyllning till att de nu sedan Kanada ändrat sina lagar om marijuana äntligen är lagliga. Spårlistan ser ut som följer:

 1. Legal At Last
 2. Nabbed In Nebraska
 3. Chemtrails
 4. Gasoline
 5. I’m Alive
 6. Talking To The Wall
 7. Glass House
 8. Plastic In Paradise
 9. Bottom Line
 10. Food For The Vulture
 11. When All’s Been Said And Done
 12. No Time

Albumet kommer inte bjuda på några överraskningar utan är du ett fan kommer du även att gilla hur detta det albumet låter säger sångaren och gitarristen Steve ”Lips Kudlow. Vi har inte ändrat på massa saker för att attrahera nya fans som tidigare inte gillat oss utan tvärtom är det ett album för fansen med tunga snabba riff och ett visst sätt att bygga upp låtens struktur på som har funkat i alla år fortsätter han. Samma gamla Anvil fast med nya texter och nya saker att sjunga om. Det innebär de bästa låtar vi någonsin skrivit helt enkelt. Såväl de långsamma som de snabba.

14 februari finns albumet ute men har du svårt att vänta rekommenderar vi att du så länge startar upp Netflix och kikar på den tio år gamla ”The Story Of Anvil” för att stilla din längtan. Kanske den bästa dokumentär om en rockgrupp som någonsin gjorts. Får du ändå inte nog kan du även leta upp avsnitt 82 av Rock Podden så bjuds du på en lång intervju med Steve Lips Kudlow där han berättar om sitt liv och sin kärlek till Metal. Med nytt album i ryggen kan vi även kanske börja längta till nästa sommar för ni vet väl att de älskar Sverige och har uppträtt på Sweden Rock Festival ett flertal gånger! Visst hade det varit riktigt grymt att ännu en gång få höra dem på klassisk mark?