Det svenska heavy metal-bandet LION’S SHARE har släppt singeln, ”Life on Mars?”, den finns tillgänglig på streamingtjänster och digitala tjänsteleverantörer. LION’S SHARE har minutiöst skapat en tolkning av ”Life on Mars?”, som hyllar David Bowies genialitet, samtidigt som den genomsyrar den med hårdrockens råa energi och adrenalinpumpande kraft! LION’S SHARE sångaren Nils Patrik Johansson kommenterade: ”Vi känner att det är den perfekta blandningen av nostalgi och fräschör som förhoppningsvis kommer att tilltala fans över generationer.” LION’S SHARE-gitarristen Lars Chriss tillägger: ”Vi började faktiskt arbeta med det för flera år sedan, men var tvungna att hitta ett sätt att fånga essensen av originalet, samtidigt som vi lade till ett nytt lager av intensitet och passion.”    

”Life on Mars?” är en låt av den engelske sångaren och låtskrivaren David Bowie, först släppt på hans album Hunky Dory från 1971. Texten handlar om en tjej som går på bio för att fly verkligheten, och innehåller surrealistiska bilder som speglar optimism och effekterna av Hollywood.  

Video ’Life on Mars?’ –  

I slutet av 2018 släppte LION’S SHARE en ny femspårs EP, plus hela katalogen – remastrad med nya konstverk på streamingtjänster och digitala tjänsteleverantörer för första gången. Bandet har sedan dess släppt ytterligare några digitala singlar, varav några kommer att finnas med på det kommande fullängdsalbumet. Både Johansson och Chriss konstaterar att de alltid har fungerat väldigt bra tillsammans, och i det här läget känns det mest naturligt att behålla LION’S SHARE som en duo, med vänner som hjälper till där det behövs.  

LION’S SHARE-katalogen innehåller framträdanden av medlemmar och ex-medlemmar i KISS, MEGADETH, KING DIAMOND, HAMMERFALL, SYMPHONY X, CHIMAIRA, THERION, YNGWIE MALMSTEEN, CANDLEMASS, etc.    
 
Bland mixarna finns topptekniker som Jens Bogren (ARCH ENEMY, OPETH, SYMPHONY X, AMON AMARTH) – Niklas Flyckt (Vinnare av en Grammy Award-vinnare och fyrfaldigt nominerad) och Ronny Lahti (ROXETTE, EUROPE, Glenn Hughes).  
 
LION’S SHARE har turnerat med band som Motörhead, Manowar, Dio, Saxon, Iced Earth, Nevermore, U.D.O. (ex-ACCEPT), Dee Snider (TWISTED SISTER) och har spelat på många av de stora rock- och metalfestivalerna. 
 
Follow LION’S SHARE on: 

http://www.lionsshare.org 

https://lionsshare.bandcamp.com

http://www.facebook.com/lionsshareband 

http://www.youtube.com/lionsshare 

https://www.instagram.com/lions_share_band/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *