Förra sommaren lanserade Live Brands Factory AB två grillsåser i samarbete med Global Merchandising och hårdrockslegendarerna Motörhead. Hela partiet sålde slut direkt, så nu lanserar man ett komplett grillsortiment med Motörhead som avsändare. Utöver grillsåser innehåller detta uppdaterade koncept även grillkryddor, ölkorv, grillmarinad och en alkoholfri öl. De flesta av Motörhead-produkterna finns redan till försäljning i Axfoods välsorterade dagligvarubutiker, den alkoholfria Motörhead ölen kommer under senare delen av sommaren.

MOTÖRHEAD BARBECUE CONCEPT
Lagom till årets grillsäsong presenterar Live Brands FactoryAB nu Motörhead Barbecue Concept, vilket innebär en uppdaterad och utökad produktkatalog från Motörhead. Varför nöja sig med enbart grillsåser, när många bokstavligen hungrar efter att låta Motörhead vara en del av sommarens alla grillfester – åtminstone om man ser till hur snabbt förra årets grillsåser sålde slut.

Utöver tre nya grillsåser så är det med stolthet man nu kan presentera grillkryddor, ölkorv, grillmarinad och därtill en alkoholfri öl med Motörhead som avsändare, så att ingen ska behöva avstå från festen! Med dessa nya grillprodukter och den alkoholfria ölen – tillsammans med de övriga Motörhead-drycker som redan finns att köpa – skruvar vi härmed upp volymen rejält inför dina stundande grillfester i sommar!

Ölen blir den första i sitt slag från Live Brands Factory AB, vilket är en viktig lansering i en tid då efterfrågan på alkoholfria alternativ av hög kvalitet ständigt ökar. Vi kan härmed försäkra alla Motörfans om att de som önskar en riktigt god alkoholfri dryck nu har ett perfekt alternativ. Samtliga av dessa nya Motörhead-produkter kommer inom kort att finnas till försäljning i Axfoods välsorterade dagligvarubutiker runt om i landet, vilket innefattar WillysHemköpCity Gross och Tempo. Det är alltså inget att tveka över, du kan börja planera den perfekta grillfesten redan idag. Bara att höja volymen och tända upp grillen!