Masen (Håkan Persson) har släppt sin nya singel.

Artisten Masen släpper den 21 juni singeln ”Lost My Faith”, en melankolisk låt som handlar om känslan av hopplöshet som inte alltid är så lätt att prata om.

Sommar är för många fyllt av glädje, men långt ifrån för alla. Låten handlar om vikten att våga möta sina rädslor, att sätta ord på sina känslor, vilket också kan vara ett första steg mot en förändring” säger Masen

På ett rakt och personligt sätt framför Masen sin musik och sina berättelser. Texterna behandlar ofta frågor om ensamhet, vad det är som driver oss, och varför vi ändå väljer att fortsätta i samma spår trots att det kan kännas meningslöst.

Morasonen Håkan Persson även kallad ”Masen” har ett långt förflutet som artist, musiker och låtskrivare. Passionen för trummor fick honom att som ung att flytta till Stockholm och även om framgångarna som trummis i rockbandet Skintrade var det han drömt om så var det sången och låtskrivandet som till sist tog överhanden.

Efter att ha agerat låtskrivare på bl.a. Sony ATV tog han steget och modet att framföra sina egna låtar. Masen har de senaste åren medverkat som sångare och låtskrivare i flera olika bandkonstellationer men det är i sin egen studio på kvällar och nätter de djupaste uttrycken och melodierna ger sig till känna.

I sommar väntas en till singel släppas innan den kommande Ep:n som släpps till hösten där Masen spelar in och producerar på helt egen hand.

Lyssna på singeln här 👇

Liked it? Take a second to support Magnus Blomqvist on Patreon!