Megaforce-grundaren Marsha Zazula har avlidit.

Marsha Zazula, fru till Jon Zazula, en pionjär och banbrytare för den tidiga Thrash Metal-rörelsen har avlidit 68 år gammal. .

Marsha, fru till Jon Zazula, dog den 10 januari. Paret grundade tillsammans det banbrytande metalskivbolaget Megaforce Records 1983 och släppte de första två Metallica-albumen KILL ’EM ALL och RIDE THE LIGHTNING. För närvarande är ingenting känt om dödsorsaken.

Odödlig genom metal:

Rikki Zazula, dotter till Jon och Marsha Zazula, bekräftade sin mors död på sociala medier ”Vila i fred, mamma. 21 april 1952 till 10 januari 2021. Din kärlek, din styrka, ditt arv och din musik har förändrat liv och kommer att vara för evigt. Metallica publicerade ett foto med James Hetfield, Lars Ulrich och Zazulas och förmedlade deras kondoleanser:” Vila i fred, Marsha. Tack för allt. Mycket kärlek till Jon Zazula och Zazula-familjen.

Dessutom spelade Megaforce in album från Anthrax, Testament, Overkill, Ace Frehley, Ministry, King’s X, Stormtroopers Of Death och Raven. Anthrax skrev, ”Det var med stor sorg vi hörde av Marsha Zazulas bortgång. En riktig pionjär med Johnny Z. Dessa två var ansvariga för att förändra våra liv. Det är svårt att sätta ord på vilken värld vi skulle ha utan deras tro och hängivenhet för metal och oss alla. Vår kärlek går ut till hennes familj. ”

Tack för musiken. Vila i frid ❤️