Första singeln och en episk livevideo av ”We Bring You The Stars” nu tillgänglig.

Stockholmsbaserade melodiska metalakten METALITE har tillkännagivit släppet av en kommande EP, Live at Sweden Rock 2022. Den digitala, 4-spåriga EP:n kommer att finnas tillgänglig den 28 oktober via AFM Records.

”När vi fick den här möjligheten att spela på Sveriges mest älskade rock/metalfestival ville vi föreviga detta episka ögonblick och spela in vårt liveframträdande. Den bästa publiken från hela världen var på väg att se oss spela våra bästa låtar live, vi är så glada över stödet vi fick när vi gick in på scenen och genom hela showen, säger gitarristen Edwin Premberg. ”Det var verkligen ett nöje att stå på scen denna varma sommarnatt. Vi har nu valt ut 4 låtar som kommer att finnas tillgängliga på en EP ”Live at Sweden Rock Festival 2022” och vi hoppas verkligen att ni kommer att gilla den lika mycket som vi gör. När pandemin drabbade oss har vi inte kunnat komma ut och spela så mycket som vi hade planerat och allt vårt arbete med att planera och boka shower gick i sjön. Nu hoppas vi att vi äntligen kan visa världen några livelåtar och att det kommer att leda oss till mer förtjusta festivaler över hela världen. Vi hoppas verkligen att se dig där!”

Se deras episka framträdande Live på Sweden Rock Festival, med första EP-singel och videoklipp för ”We Bring You The Stars” här:

METALITEs kommande Live at Sweden Rock Festival EP mixades och mastrades av Jacob Hansen och kommer att finnas tillgänglig den 28 oktober 2022.

Spårlista::

  1. We Bring You The Stars (Live at Sweden Rock Festival 2022)
  2. Far From The Sanctuary (Live at Sweden Rock Festival 2022)
  3. Peacekeepers (Live at Sweden Rock Festival 2022)
  4. Cloud Connected (Live at Sweden Rock Festival 2022)

För Mer Information besök:
www.metalite.se
www.facebook.com/metalitemetal
www.instagram.com/metalitesweden

photo: Matts Vassfjord]