Idag har kraftpaketet av tunga psykedeliska ljud MOOCH avslöjat en ny video för den senaste singeln, ”You Wouldn’t Know”, som finns med på deras efterlängtade nya album, Visions. Den kalejdoskopiska nya performancevideon fångar den skitiga 90-talsvideon som låten frambringar.  

  ”You Wouldn’t Know” fördjupar sig i de intrikata striderna om självsabotage och utmaningen att acceptera kärlek. Bandet berättar: ”’You Wouldn’t Know’ är som en konversation med den del av dig själv som inte verkar kunna acceptera kärlek, som ständigt står i vägen för din egen lycka.” Det här spåret är inte bara en djupdykning i personliga kamper; Det fungerar också som en nick till den råa andan i
90-talets grunge.  

Inspirerad av legender som Nirvana, The Melvins, Alice in Chains och Stone Temple Pilots, har ”You Wouldn’t Know” lågt tempo men kraftfulla gitarriff, dynamisk sång och intensivt trumspel. Det är en hyllning till grunge-eran samtidigt som den visar upp MOOCHs unika sound.  

Med ”You Wouldn’t Know” nu ute ger MOOCH oss en lockande glimt av vad vi kan förvänta oss med Visions, som släpps den 3 maj 2024. Den här singeln banar väg för ett album fyllt av reflekterande texter och ett sound som är både nostalgiskt och fräscht.  

Om MOOCH 

MOOCH är ett tungt rockband med ett distinkt sound som fängslar publik över hela Kanada och utanför. Med medlemmar från både Montreal och Yellowknife har bandet skapat en unik musikalisk identitet genom att kombinera slagkraftiga rocklåtar med övertygande texter och dynamiska framträdanden. Efter släppet av deras senaste album Visions är MOOCH redo att ta musikvärlden med storm och befästa sin status som en av Kanadas måste-se rockakter. 

Apple: https://music.apple.com/us/artist/mooch/1500084564
Bandcamp: https://moochmusicofficial.bandcamp.com/music
Facebook: https://www.facebook.com/moochmusicofficial
Instagram: https://www.instagram.com/moochmusicofficial
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1mvwvhtrvo6v2letiqrv7x
YouTube: https://www.youtube.com/@moochmusic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *