Det har dröjt länge, men som ordspråket säger: ”goda saker kommer till den som väntar”…Tja, nog att vänta! Äntligen är MS ANNABEL i farten igen. Den tredje singeln ”Heartbreaker” är också titelspåret från det kommande fullängdsalbumet som bara är en månad bort, och det är en låt som tar dig med på en allt till välbekant väg av kärlek, liv, förlust och krossade hjärtan.

MS ANNABELL bildades 2015, till en början under namnet Annabell, av de fyra medlemmarna Johan, Jack, Simon och Gustav. De spelar energisk rock med influenser från bland annat garage, indie, punk och även pop, synth och electro.

2017 släpptes albumet ”Annabell”, som innehåller sju spår, varav fem har tillhörande musikvideor. Förutom att de släpptes på alla digitala plattformar producerades en begränsad upplaga av fysiska vinyler.

MS ANNABELL är ett band som upplevs bäst live, eftersom det är på en scen framför en publik som musiken och bandet kommer till sin rätt, med en rå, upplyftande energi och lagom mängd cockines som bara delvis kan fångas på en inspelning.

MS ANNABEL ber dig återigen dansa. Du skulle göra klokt i att acceptera.

MS ANNABEL ÄR:
Johan Ericsson – Sång
Simon Westerdahl – Gitarr
Jack Nykvist – Bas
Gustav Lindberg – Trummor

Lyssna på singeln här:

Mer information:

https://www.instagram.com/msannabellofficial/
https://www.facebook.com/msannabellofficial