Nirvana – MTV Unplugged In New York firar 25 med att återutgivas.

1 November kommer hela den klassiska spelningen återutges på Dubbel-Vinyl samt med massa extramaterial från repitionerna som tidigare endast kunnat ses på DVD.

Hela spårlistan:

LP 1 – Side A

1. About A Girl
2. Come As You Are
3. Jesus Doesn’t Want Me For A Sunbeam
4. The Man Who Sold The World

LP 1 – Side B

1. Pennyroyal Tea
2. Dumb
3. Polly
4. On A Plain
5. Something In The Way

LP 2 – Side C

1. Plateau
2. Oh Me
3. Lake of Fire
4. All Apologies
5. Where Did You Sleep Last Night?

LP 2 – Side D

1. Come As You Are (Rehearsal)
2. Polly (Rehearsal)
3. Plateau (Rehearsal)
4. Pennyroyal Tea (Rehearsal)
5. The Man Who Sold The World (Rehearsal)

Du kan redan nu boka ditt exemplar på:

Liked it? Take a second to support Magnus Blomqvist on Patreon!