PRESSMEDDELANDE – 29 OKTOBER 2021

NY SINGEL. ”Back from the Dead” – Royal Republic aktuella med ny rockrökare om ond bråd död – och om uppvaknandenRoyal Republic från Malmö albumdebuterade 2010 med den nordiska utgåvan ”We Are the Royal”. Sedan dess har de släppt ytterligare fyra studioalbum och med sina energiska framträdanden och vassa låtar har Royal Republic byggt upp en stor publik, inte minst i Tyskland.

Nu är kvartetten tillbaka med singeln ”Back from the Dead”.”Royal Republic tar rock n’ roll till andra sidan och tillbaka. Och fort går det! ’Back from the Dead´ är en rocklåt om ond, bråd död – och underbara uppvaknanden…”

– Royal RepublicRoyal Republic är ett band som ska ses live. Nyligen spelade de på Climate Live i Kungsträdgården och i december spelar bandet på Royal Rock Fest tillsammans med bl a The Hellacopters, Graveyard och The Hives. Rockfesten äger rum den 17 december på Avicii Arena i Stockholm och den 18 december på Göransson Arena i Sandviken. 2022 står Royal Republic återigen på scen i Sverige (se datum nedan) för att sedan fortsätta turnén i Europa.

Svenska turnédatum 2022:

16 feb – Göteborg

17 feb – Uppsala

18 feb – Borlänge

19 feb – Mora

25 feb – Jönköping

26 feb – Lund

4 mars – Halmstad

5 mars – Helsingborg

22 april – Örebro

23 april – Linköping

För mer info, besök: royalrepublic.net