NY SINGEL. ECLIPSE premiärspelade nya singeln på online-gig – och rördes till tårar av fansens glädje!

På kvällen den 1 april bänkade sig Eclipse-fans runt om i hela världen framför TV- och datorskärmar för att se bandet ”Live From The Quarantine”. Det visade sig bli ett välkommet avbrott för många. Den digitala publiken var också de första att få njuta av bandets nya singel, Eclipse version av Lisa Miskovskys hit ”Driving One Of Your Cars”.

Magnus Henriksson, gitarr: ”Vi är glada och rent ut sagt lite malliga över det faktum att vi kunde skapa en unik live-upplevelse för fans över hela jorden. Att se hela familjer dra på sig Eclipse-tischor och duka upp fredagsmyset på en onsdagkväll, klart man blir blödig! Det var fyra tårögda snubbar som satt och läste alla kommentarer från människor som suttit inspärrade i sina hem i veckor.”

Publik från Japan, Peru, Australien, Sverige, Italien, Spanien osv…

Erik Mårtensson, sång:”Nya singeln Driving One of Your Cars premiärspelades också och av kommentarerna att döma så gick den hem i Eclipse-stugorna. Föga förvånande kanske, vi har lånat olika element från den låten i flera år. För oss är den redan en Eclipse-låt.”

Lyssna direkt i spelaren nedanför 👇