Your one stop place for all things rock!

Ny singel från Gathering Of Kings 3 Januari.

Limiterad vinyl 7″ Röd/Transparent i 300 ex.

”Kiss From Above” är den tredje singeln från nästa album ”Discovery”. Precis som skivans tidigare singlar ”Heaven On The Run” och ”Moonlight” så släpps även denna ruskigt starka låt på vinyl. Strikt limiterad utgåva i 300 ex.

Det här blir dessutom singeldebut för sångaren Alexander Frisborg vars röst påminner en hel del om Michael Sweet´s i Stryper. Alex sjöng ju som bekant med sin ängellika stämma även på låten ”Long Way From Home” på bandets debutalbum, ”First Mission”.

”Kiss From Above” är skriven av geniet Victor Olsson, med texthjälp av Alexander Frisborg, mixad och mastrad och producerad av Thomas ”Plec” Johansson på The Panic Room i Skövde. Trummorna har spelats in i Nordic Sound Lab i Skara tillsammans med Thomas ”Plec” Johansson, Bengan Andersson och Victor Olsson.

Exekutiva producenter är bandets skapare och projektledare Ron Dahlgren och Nina Dahlgren samt Victor Olsson.

Omslaget har målats av den tyska konstnären Markus Vesper.

KISS FROM ABOVE, LINE-UP:
Alexander Frisborg – Vocals
Victor Olsson – Guitars/Bass/Keyboards/Backing Vocals
Jonas Källsbäck – Drums

Special appearances by:
Henrik Sethson (Backing Vocals)
Theresia Svensson – Backing Vocals
Ron Dahlgren – Backing Vocals

Gathering Of Kings med förkortningen GOK, är det senaste årets stora snackis inom AOR/Melodisk hårdrock. Debutskivan ”First Mission” tog sig in på den svenska försäljningslistan för fysiska album fyra veckor i följd. Detta med placeringarna 15 – 7 – 10 – 2 och albumet tokhyllades av recensenter runt om i världen! Albumet toppade även hårdrockslistan och vinyllistan.

Bandet har dessutom hunnit med att göra sina första två liveframträdanden. Debutgiget på Sweden Rock inför ca 10 000 personer och det andra på Skogsröjet. En tredje konsert blir det på Valand i Göteborg den 5 januari, då tillsammans med tyska Masterplan och Saffire.