Parasite är en högljudd och ilsken hånfull kommentar till storfräsarna i det stora maskineriet.Den börjar med ett catchy riff genomsyrad av punk och svett innan den förvandlas till ett psykedeliskt stridsrop i Iggy and the Stooges anda utan att förlora groove eller energi.

Skruva upp volymen och låt dig tändas av detta fantastiska andra smakprov på Mandalai Lamas nya och förbättrade sound.


Mandalai Lamas är ett rock n roll-band från Oslo, Norge. En brygga emellan klassisk rock av MC5, och återfödelse med Hellacopters eller Vines into the Garage, och det psykedeliska soundet av Brian Jonestown Massacre.På sitt tredje kommande album, Mandalai Lamas III, levererar de en full gitarrattack och bullet inflekterad sång till ett fartfyllt rock roll live sound. Kraftfulla vibbar från första raden.
Mandalai Lamas låter lika massiva och hårda som de stora bergen i deras hemland Norge. Med högljudda gitarrer och catchy riff tillför bandet något fräscht och kantigt i sin hyllning till musiken från sextio- och sjuttiotalet,vilket skapar en efterlängtad vitalisering av old school rock and roll. Mandalai Lamas är ett liveband i dess renaste form och kommer att sätta dig i brand med låtar genomsyrade av svett och öl och framförda med rå kraft. 

Släpps via Cement Mixer & Red Eye/Border. Lyssna på singeln här: