De uppskattade gentlemännen från svenska kvartetten MS ANNABELL återvänder med sin andra singel från det kommande andra albumet ”Heartbreaker” (som släpps senare i år), och visar återigen upp sin genrebrytande blandning av rock/punk/glam/indie.

Spåret i fråga; ”Ms Annabell” är en energisk urladdning som innehåller lika delar glittrande dansbarhet, känslomässig melankoli och kraftfull attityd, med oemotståndliga krokar och melodier som rullar in dig på nära håll innan den bryter ut i en fantastisk refräng som får ditt huvud att snurra, ditt hjärta att bulta och dina fötter att röra på sig. Lyssna på singeln här:

MS ANNABELL bildades 2015, till en början under namnet Annabell, av de fyra medlemmarna Johan, Jack, Simon och Gustav. De spelar energisk rock med influenser från bland annat garage, indie, punk och även pop, synth och electro.

2017 släpptes albumet ”Annabell”, som innehåller sju spår, varav fem har tillhörande musikvideor. Förutom att de släpptes på alla digitala plattformar producerades en begränsad upplaga av fysiska vinyler.

MS ANNABELL är ett band som upplevs bäst live, eftersom det är på en scen framför en publik som musiken och bandet kommer till sin rätt, med en rå, upplyftande energi och lagom mängd cockines som bara delvis kan fångas på en inspelning.