Your one stop place for all things rock!

Ny singel och kommande biografi från Stagman!

Bosse Zinny Stagman, sångare och frontman i band som Easy Action ,Shotgun Messiah & Zan Clan släpper ännu en singel från sin kritikerrosade tredje platta ”Kejsarens Nya Kläder”. Vi lyssnar på ”Tar vad vi kan få” En låt om att resa sig och komma igen efter en svår tid!

Samtidigt sitter Stagman just nu och arbetar hårt med att göra klar boken om hans liv. Boken innehåller resan från förorten via gallerian och punken,ockupationer, demonstrationer,Punkmordet där hans gitarrist blev dömd till fängelse fram till Easy Action, glam rock bandet som välte folkparker runt om i sverige, blev jagade och hamnade i slagsmål med raggare vidare till det första bandet i Sverige som skrivit på ett world wide kontrakt, och detta med Warner Brothers.
En amerikansk manager som hade Kiss och Billy Idol förutom Zinnys band Easy Action,Hans år i Hollywood med nya bandet Shotgun Messiah som storsäljande hårdrocksprodukt i USA med Hollywoodfester, droger, rockens nära förknippande med porrindustrin och även Stagmans vänskap med självaste Malcolm Forbes, miljardär och grundare av bla Forbes magazine.

Allt detta kommer i boken som skrivs, inte som en skandalbok utan mer som ett bokslut med hur världen och livet såg ut i den tidsandan.
Stagmans livsresa invävd i samtiden gör den större och mer intressant än en vanlig biografi då man får en inblick och en förståelse om hur världen och livet fungerade där och då.