Remedy, den senaste sensationen inom den svenska rockeliten är tillbaka med full kraft! Efter en framgångsrik debut som ledde till topplaceringar både i Sverige och Japan samt en omfattande
turné med tAKiDA och Stiftelsen 2023, är det nu dags för ett nytt kapitel i bandets historia. Remedy fortsätter att imponera och erövra mark både nationellt och internationellt.

Remedy är ett sofistikerat, modernt Melodic Rock Metal Band. Bandets grundare Roland ”Rolli” Forsman (gitarrist/producent/låtskrivare) har under flera år uppträtt med flera av de största popakterna i Sverige och bildade gruppen Remedy 2022. Soundet har tydliga influenser från 80-talet men med en högmodern touch: bandet drivs av energiska gitarrer och låtar som sätter sig direkt hos lyssnaren, med starka refränger i en blandning av rock, pop och metal. 24 maj 2024 släpper Remedy sitt efterlängtade andra album ”Pleasure Beats The Pain”.

Remedys nya singel ’Caught by Death” är fylld med influenser från R.J. Dio o Accept och tänder sinnena med sin obevekliga energi och häftiga anda.
Drivs av dånande gitarriff o dunkande trummor, kanaliserar den svävande till elektrifierande höjder med kraftfull leverans o dynamiska omfång.
Med anthemiska refränger o kraftfulla riff står den som ett bevis på det bestående arvet från Hard & Heavy o fångar essensen av kombinerade inflytande.

Se musikvideon här:

https://youtu.be/vcVoGG7q44Y?si=h6vaYWjqfoimFk9R

Bandets medlemmar har ursprung från Hallsberg, Jakobstad (Finland), Sundsvall och Motala men alla bor numera i Stockholm: Robert van der Zwan, vocals & guitars (från Hallsberg) Roland Forsman, guitars & backing vocals (från Jakobstad i Finland).
Jonas Dicklo, bass & backing vocals (från Sundsvall)
Fredrik Karlberg, drums (från Motala)
Jonas Öijvall (från Stockholm), keyboards

Speldatum 2024 (uppdateras löpande).
24.05 Köping, Sweden
26.05 Release party Brygghuset – Stockholm, Sweden (Support acts: Zhiva, Angeline, Grand the Band)
29.06 Rebellion – Manchester, U.K
26.07 Bomber Bar, Motala, Sweden
27.07 Parken, Karlskrona, Sweden
29.07 Malmo Melodic Festival – Plan B, Malmö, Sweden

FACEBOOK https://www.facebook.com/Remedymusicsweden I INSTAGRAM https://www.instagram.com/remedymusicsweden/ I TIKTOK https://www.tiktok.com/@remedymusicsweden I SPOTIFY https://open.spotify.com/artist/4PFZvjYWC5FpHtS7HlLmTJ?si=6ILDZOfLRRetz8TWgNa2mw I YOUTUBE https://www.youtube.com/@remedymusicsweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *