NY VIDEO FRÅN EASY ACTION

Easy Action har släppt en ny låt och video på YouTube. Nya låten ”Dazed” är en uppgiven reaktion på dagens debattklimat och på vad som är verkligt och viktigt .. eller inte.

”Sedan vi återförenades på Sweden Rock Festival 2019 har vi letat sätt att göra musik igen. Covid satte stop för i princip allt .. Vi har haft den här låten liggandes länge, och eftersom texten har blivit mer och mer relevant under sista året så kände vi att vi ville ha den ur våra system. Därför släpper vi den här videon”
– Tommy Nilsson

”Dazed” handlar om den enorma våg av populistisk propagandas har stöpt om världen under dom sista åren. Alla anklagar varandra för  ”fake news” och allmänheten kämpar med att hålla reda på vad som är sant eller falskt.”
– Kee Marcello 

Easy Action bildades under tidiga 1980-talet och blev snabbt pionjärer av den svenska och skandinaviska glamrockscenen. När Tommy Nilsson började i bandet 1996 rörde sig bandet mer mot ett vuxet och radioanpassat sound. Dom fick en hit i Sverige med ”Talk of the Town” och plattan ”That Makes One” drog på sig stor internationell uppmärksamhet. Men allt fick ett abrupt slut när Kee Marcello hoppade av bandet för att bli Europes nya gitarrist 1987. Tommy Nilsson gick sin egen väg och blev en av Sveriges mest folkkära artister. Easy Action återförenades med stor framgång på Sweden Rock Festival 2019.

Bandet;
Tommy Nilsson – sång
Kee Marcello- gitarr
Chris Lindh – gitarr
Björn Höglund – trummor
Jörgen Ingeström – keyboards
Nalle Påhlsson – bas