ROCKFLÖDET UNSIGNED 2022 – Podcasten Rockflödet presenterar tävlingen: Rockflödet Unsigned 2022.

Såhär lyder deras pressmeddelande:
”Snart är det dags att summera året och därför vill vi dela ut några utmärkelser! En av dom är Rockflödet Unsigned 2022, där ni kan nominera era favoritband inom rock, punk och metal som är osignade.


Rockflödet är en podcast som startades i år, som är till för dig som vill ha full koll på det senaste inom rockvärlden. Vi rapporterar om dom senaste rocknyheterna varje vecka och intervjuar också aktuella band (tidigare bland andra ACCEPT, The Halo Effect, Nightwish, Saxon, Amaranthe, John Norum, Nestor och Hardcore Superstar).

Nu är det dags att nominera era favoritband till Rockflödet Unsigned 2022. Sedan kommer en jury med representanter från musikbranschen att utse fyra finalister och den som får flest röster av dessa kommer att få utmärkelsen “Årets osignade band 2022”.

Juryn består av:
Corey Duvette (Rockflödet)
Jonas Lööw (Rockbladet.se)
Martin Gustafsson (Republic 66)
Hanna Mårtensson (Despotz Records)
Beatrice Lindholm (Icons Creating Evil Art)
Johannes Timander (Raw Street Noise, Flick Agency)
John Lewis Cloud (Bark At Your Owner AB, Playground Music Sweden)
Lars Wiggman (Mars Music)

Såhär går det till:
Steg 1: Nominera ditt favoritband genom att tagga bandet och skriv “Rockflödet Unsigned” på Rockflödets Instagram @rockflodet .
Steg 2: Band som har nominerats behöver skicka in kontaktuppgifter till oss via det här formuläret (senast den 20/11 2022): https://forms.gle/x1LagVkubPh9EQF57
Steg 3: Rockflödet kommer att utse 9 st band som nomineras till utmärkelsen och presenteras på Rockflödets Instagram den 28/11 2022.
Steg 4: Juryn utser fyra finalister den (6/12 2022).
Steg 5: Rösta på din favorit av finalisterna på Rockflödets Facebook-sida.
Steg 6: Vinnaren presenteras i podcasten Rockflödet den 16/12 2022.

Har ni några frågor, mejla Rockflödet på rockflodet@flickagency.se”

Av // Rasmus Harnesk Wiklund