Pressure släpper ‘Vad Du Ser’ den 19 februari 2021.


Band: Pressure
Datum: 19/02/2021
Format: Singel
Låt: What You See (Vad Du Ser)
Plats: Alla streaming plattformar

Det melodiska hårdrocksbandet Pressure släpper ännu en stark singel, ‘Vad Du ser’ (‘What You See’ på Engelska), den 19 februari 2021, från deras uppkommande debutalbum, vilket är planerat för släpp senare i vår. Låten fångar lyssnaren med ett starkt medryckande riff i refrängen som sätter sig i huvudet kombinerat med den skånska sången av Olof Jönsson och bandets genre, vilket de själva benämnt “story metal”.

Gruppens mål är att leda och hjälpa vanliga människor världen runt att överkomma och
acceptera olika typer av press som kan kännas av i vardagen. Deras låttexter karaktäriseras av att visa två sidor av varje historia, det goda och det onda, det ljusa och mörka. Varje låt har en dubbel mening.

Bandet startades av gitarristerna Forsell och Salling som började med att skapa Svenska
metal covers av kända låtar så som ‘Chandelier av Sia och Daft Punks ‘Get Lucky’. När sångaren Jönsson anslöt under 2018 anpassades låtarna till hans röst och gav väg för den skånska dialekten som idag hörs i alla deras låtar. 2020 släppte gruppen deras första singlar, ‘Ännu Mer’, ‘Osårbar’ samt Skuggan vilken är den första singeln från deras uppkommande debutalbum. Bandet översätter även många av deras låtar till Engelska för att vara redo för att ta över världen. ‘Vad Du ser’ är en del av Pressures uppkommande debutalbum som
släpps senare i vår och singeln är ute den 19 februari på samtliga streaming plattformar.