Punk In Drublic till Sverige!

Hej Sverige! 🇸🇪
We haven’t been in you for a while so we decided to bring the Punk In Drublic party bus to Malmö in June!
Skål to NOFX, Pennywise, Face to Face, The Circle Jerks and another super secret and super special guest! 🍻

*** BILJETTER SLÄPPS PÅ MÅNDAG 27 JANUARI KL 10.00 ***

Skapat av NOFX’s frontman Fat Mikes sinne och lever ger sig musik- och ölfestivalkonceptet Punk In Drublic ut i Europa i sommar! Den 7 juni gör de årets enda Sverige-upplaga på Mölleplatsen i Malmö. På scen ser vi NOFX, Pennywise, Circle Jerks, Face to Face tillsammans med två hittills osläppta namn!

Live på scen: NOFX, PENNYWISE, CIRCLE JERKS, FACE TO FACE + 2 NAMN TILL
Var: Mölleplatsen, Malmö
När: Söndag, 7 juni, 13:00-23:00
Första band på scen: 14:30
Åldersgräns: 13 år

Biljetter: Säljs via Kulturbolaget.se och Eventim.se.
Ett begränsat antal Early Bird-biljetter släpps till priset av 395 kr och 495 kr. Ordinarie biljetter 595 kr.

NOFX
California-punkarna NOFX behöver knappast någon introduktion. Efter starten 1982 har de kommit att bli en av scenens mest framstående och betydelsefulla band. 1994 kom den ikoniska plattan ”Punk in Drublic”, ett av många släpp i en gedigen katalog proppfull med allsång-vänliga punkklassiker. På med mosh-skorna, i sommar bjuder Fat Mike, El Hefe, Eric Melvin och Erik Sandin på röjkalas!

Pennywise
Pennywise grundades 1988 och har sedan debuten släppt 12 fullängdare och turnerat flitigt, något som de inte verkar sluta med det närmsta taget. Bandet har säkrat en självklar plats i skatepunkens historia!

The Circle Jerks
Klassisk hardcore-punk när den är som bäst! Circle Jerks lyckades på bara några år få titeln som ett av de mest inflytelserika hardcore-banden från sin tid och inspirerat giganter som Anti-Flag, Dropkick Murphys och The Offspring. Deras debutalbum ”Group Sex” betraktas än idag som en odödlig klassiker!

Face to Face
Face to Face hade en stor roll i 90-talets punkrock-våg och bidrog till att föra punkrocken till den stora massan. Bandet gjorde ett uppbrott 2004, men har sedan återföreningen 2008 levererat ny musik och ständigt energifyllda live-framträdanden.