Första singeln från kommande albumet med helt nya låtar från ikoniska punkbandet Noice.

Lyssna på nya singeln här 👇

Noice slog igenom över en natt 1980 och blev ett av Sveriges populäraste band med hits som ’Du lever bara en gång’, ’Inatt é hela staden vår’ och ’En kväll i tunnelbanan’. Under 2020 sattes musikalen om Noice upp på Cirkus i Stockholm och trots pandemin såldes drygt 14 000 biljetter. Under våren 2020 sändes dokumentären om Noice för första gången i SVT, sändes i repris 2 gånger och sågs totalt av 1,2 miljoner tittare på linjär TV och 1 miljon på Svt Play. Än idag är deras livepublik stor och entusiastisk och bandet bjuder dem frekvent på högoktaniga rockshower som oftare än sällan säljer ut långt i förväg.Med en omfattande turné bokad för resten av året släpper Noice nu ’Natten tillhör oss’ som är den första singeln från ett kommande fullängdsalbum med helt nya låtar, vilket är det första sedan 1995. Peo Thyrén berättar om den nya singeln:  ”Vi har för första gången någonsin spelat in en Noice-låt på vår hemmaplan, i Gustavsberg. ”Natten tillhör oss” är en klassisk ballad som lika gärna hade kunnat vara skriven på 70-talet. För första gången har vi experimenterat med stråkar och blås på en låt, och har gått lite grann utanför det klassiska Noice-soundet. Det känns viktigt att kunna få experimentera i studion och att olika låtar på det kommande albumet får olika musikalisk identitet.”

’Natten tillhör oss släpps’ i ett helt nytt samarbete med svenska niche-pop labeln Icons Creating Evil Art, hem till Flora Cash, Lustans Lakejer, Baby Strange med flera. 
Peo kommenterar den nya unionen: ”Vi är riktigt peppade på det nya samarbetet med ICEA, och gillar verkligen deras kvalitetstänk och att de har både en och två fötter i indiemyllan. Det är en värld som vi, med våra punkrötter, känner oss väldigt hemma i. ”

’Natten tillhör oss’ släpps 1 juli via Icons Creating Evil Art.TURNÉ 2022:
25 juni Olssons brygga, Arvika*
2 juli Skellefteå Stadsfest
6 juli Tanumstrand
7 juli Törebodafestivalen
8 juli Söderhamn*
23 juli Alive Festival, Boden
28 juli Festival, Eskilstuna*
30 juli RockOff Festival, Mariehamn, Åland
4 augusti Lysekil*
6 augusti This is live Festival, Falcon Alkoholfri Arena, Falkenberg
26 augusti Jordhammars Herrgård, Stenungsund
3 september Sundsvall*
9 september Vetlanda*
23 september. Circio, Karlskrona*
8 oktober Scalateatern, Karlstad
11 november Skellefteå
12 november Sollefteå
26 november Silja Galaxy

*Promogig för Noice Rockmusikalen med Charlie Grönvall (som spelar huvudroll i musikalen) på sång och gitarr.